Specialisatie

Sinds 1993 werk ik zowel in de operatie als op projecten, sinds april 2007 als zelfstandig adviseur onder de bedrijfsnaam Wijkamp Analyses.
Ik heb met name gewerkt voor ABN Amro, Robeco Group, Stater, ING Bank, Knab, Atradius, SNS Holding en de Nationale-Nederlanden Groep.
Van begin 2012 tot medio 2014 maakte ik deel uit van de SEPA Service Group; ik ben vanaf begin 2015 aangesloten bij Payguard. Beide betreffen groepen van samenwerkende zelfstandigen: projectleiders, consultants, business- en procesanalisten.

Gespecialiseerd in betalingsverkeer (binnenlands, SEPA en echt internationaal) en privacy (consumentenrechten) heb ik deelgenomen aan programma’s en projecten rond:

– Privacy GDPR/AVG
– Centralisatie SWIFT
– Mogelijkheden PSD2
– Zorgplicht beleggen
– Privacy Wbp
– Verbetering sparen
– Implementatie SEPA
– Professionalisering nostro-administratie
– Vervolmaking contingentie
– Bedrijfsbrede compliance
– Klant- en productmigratie
– Toezichthouder C-TAP
– EMV Issuing
– Interpay incasso
– Libra (en corona)

Ik ben verantwoordelijk voor de vertaling van business requirements naar functionele en IT-requirements, voor onderzoek, functioneel ontwerp, oplever- en testprocedures en voor de begeleiding van analisten, testers en beheerders.
Mijn aandeel in een van de grootste programma’s bestond uit drie impactanalyses, vier workshops, twaalf functioneel ontwerpen en één presentatie [over de Perzische Route].

Ik gedij het best in een werkomgeving waar ik mijn ervaring kan gebruiken om verantwoordelijkheid te dragen. En zo met anderen een project tot een meer dan goed einde te brengen.

Opdrachtgevers zeggen:

“Jeroen geeft duidelijk aan wat voor doorlooptijden hij nodig heeft om bepaalde activiteiten uit te voeren. Daarna doet hij er ook alles aan om die doorlooptijden te halen”

“Hij weet waar het over gaat, heeft zich verdiept in de materie en weet wat er speelt. Hij weet ook de juiste mensen te vinden en aarzelt niet waar nodig vragen te stellen”

“Wat ik het meest in Jeroen waardeer, is het feit dat ik met een gerust hart iets aan hem kan overlaten. Het komt allemaal beter dan goed.”

“Dank voor je inzet bij MoneYou en succes bij je volgende opdracht. Het allerbeste!”

Zie ook CV of LinkedIn-profiel. Of neem direct contact op.